Verzending en levering

Indien voorradig, wordt uw bestelling binnen 7 dagen bij u afgeleverd. Indien een artikel niet voorradig is wordt u telefonisch of per mail geïnformeerd over de levertijd.

Voor de verzending van onze bestellingen hebben wij bij kleine pakketten gekozen, voor de betrouwbare service van UPS en bij aflevering van grotere pakketten, voor onze eigen transportservice, Berser Transport of DB Schenker.

Bestellingen in Nederland boven de € 100,00 euro exclusief btw worden franko thuis geleverd. Onder dit bedrag gelden de volgende tarieven:

Verzendwijze Tarief Nederland excl. btw
Pakketpost UPS (onderdelen)  € 12,50
Pallet levering Berser transport of DB Schenker (machines)  € 80,00

Let bij het in ontvangst nemen van het pakket goed op eventuele beschadigingen. Wanneer u tekent bij het aannemen van uw pakket, verklaart u dat het pakket in goede orde is ontvangen. Mochten er eventuele beschadigingen aan het pakket zijn, dan kunt u het pakket weigeren.

Retourneren

U heeft het recht om de goederen binnen 7 dagen te retourneren. U dient dit onder vermelding van het ordernummer en het factuurnummer te melden.

De goederen dienen ongebruikt, onbeschadigd, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd naar

P. de Heus en Zonen Greup B.V.
Stougjesdijk 153
3271 KB Mijnsheerenland

Het risico van verlies of schade tijdens het transport is voor de verzender. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde pakketten zullen door niet worden aangenomen.  U ontvangt per email een bevestiging wanneer het retour verzonden artikel ontvangen is. De reeds betaalde bedragen zullen binnen 30 dagen aan u worden terugbetaald,  minus de  in rekening gebrachte verzendkosten.
Indien u door toedoen van Boxer Agri een verkeerde levering heeft ontvangen zullen wij na ontvangst van het geretourneerde artikel zo spoedig mogelijk zorg dragen voor een juiste levering.

Klachten

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Mocht u toch een klacht hebben over een levering of een product,  gelieve dan per email onder vermelding van het ordernummer contact met ons op te nemen.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de afhandeling van uw klacht.